miercuri, 15 aprilie 2009

Brose chitari...aaah, chitare, ca sa nu supar CNA-ul din propria-mi casa]



Acestea sunt rezervate, una pentru sora mea :D:D:D si cea "rosie ca focul sa ii surada norocul" pentru o colega, dar in cazul in care va doriti ceva asemanator adica aceiasi chitara/alta chitara, aceleasi culori/alte culori se poate rezolva.
Lungime: 7 cm.

Pret : 10 ron

6 comentarii:

  1. Aaaaahhh chitarile, imi aduc aminte de niste cantece pe plaja... cu un foc mare...
    Poate o Vama..?
    Pot comanda ceva masculin personalizat?
    Seriozitate deplina!

    RăspundețiȘtergere
  2. acelasi anonim
    sa zicem AcelasiOmOarecare

    Ok,ai aprins flacara!

    Vreau O INSIGNA, ceva care sa nu fie rotund dar e destul de colturos; sa nu fie prea mare, dar nici insignifiant(cam ca 5bani); sa aiba culoarea sperantei dar sa fie de culoarea visului implinit. Doresc o reproducere cat mai fidela a unei sigle personale. Iti voi trimite o imagine daca voi avea un raspuns din partea ta.

    Am citit blogul tau cu nesatz! Cu un nod in gat de la bun inceput, vazand primele imagini alb-negru. Ceva din sufletul tau se regaseste in mine. ...cuvintele tale...merg la suflet!

    Cuvintele mele... sunt prea putine..

    Nu-mi pot permite sa rasplatesc cu 10 - 15 ron efortul tau si sentimentele tale. Plusez. Ofer 100ron pentru insigna dorita de mine.

    Deasemeni doresc livrare personala in Braila. sa pot saruta mainile care fac asemenea minuni. Neaparat sa fii insotita de prietenul tau.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Acelasi om oarecare: Imi cer scuze pentru intarzierea cu care raspund cuvintelor frumoase, dar nu degeaba mi se spune MAria cu Bucuria :(. Oferta ta este extrem de generoasa, dar ar fi nedrept din partea mea sa o iau in considerare. Ba mai mult ai merita o reducere pentru abordarea aleasa. Astept imaginea cu sigla pe mail ghighidi@gmail.com si promit sa iti raspund promt de data asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut..faci doar brose in forma de chitara sau poti face si medalioane..adica de pus la gat? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. cum as putea sa fac o comanda? as dori 5 bucati , brose in forma de chitara, nu ma intereseaza culoare (roz sa nu fie :)) )...si mi-ar trebui pana prin 20 iunie...
    mail : crazy_kyky@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

 

blogger templates | Make Money Online