marți, 30 iunie 2009

Asa arata Maria cu Bucuria in realitate


Am cautat mult timp un desen care sa-mi semene. Evident, nu am gasit.
In aceasta seara, ACEST DESEN m-a gasit pe mine.
A meritat sa astept. E o senzatie tare ciudata, pentru ca privesc intr-o oglinda in timp. Realizez ca, undeva in lumea asta, mai exista o Eu, care a stat cuminte sa fie desenata si si-a muscat sistematic obrazul de la atata chin. Daca m-ar fi desenat cineva, vreodata, asa as fi aratat. Nici mai mult nici mai putin. Cu codite, "pentru ca asa trebuie sa poarte orice scolarita", cu elastice cu bilute verzi, precum Sailor Jupiter, cu ochi mari si nas de borcan, si mereu cu obrajii rosii(Astfel, eram mereu suspectata de vecine, fie ca am facut o prostie, fie ca am baut vin :)) ). Dar draguta. Nu stiu cine a realizat acest desen, dar pentru ca nu este creatia mea, nu il pot transforma in imaginea cu care sa fie asociata Maria cu Bucuria. Sunt fericita insa ca m-a gasit. Sper sa ma gaseasca si cealalta Maria candva.
PS. Bat pariu cu oricine, ca daca ne-am uita, am descoperi ca sosetele sunt lungi, numai ca sunt facute covrig si in tenisi e o ditai gaura. Si ca in buzunar are o guma de sters(albastra pentru stilou) din care mananca uneori pe ascuns.

duminică, 21 iunie 2009

Preview la lacramioare


Va prezint lacrimile cu personalitate. Fiecare din ele este "plansa" cu un motiv. De fericire, de suparare, de oboseala,de la prea mult alcool sau pentru ca urasc scoala[aceea imi apartine :D] Nu m-am hotarat inca ce vor fi, cercei sau brose. We shall see.

Bobarnace


Cercei cu bobarnace =)) 10 bobarnace in total, suficiente cat sa te doara nasul tot anul!

Dimensiuni: aproximativ 1,5-2 cm
Cod:0035
Pret:10 ron

Capsuni




Cod:0036
Pret: 10 ron

luni, 15 iunie 2009

Veronica se hotaraste sa...






Mearga la mare

marți, 9 iunie 2009

Furnica, monstruletul, ariciul, gargarita si vrabiuta

Vrabiuta -Cu stapan
Cod :0028

Monstrulet nedescoperit inca
Cod:0029
-Cu stapan
Broscalete
Cod: 0030

Gargarita albastra de nervi pe o capsuna melodramatica -Cu stapan
Cod: 0031

Ariciul ce tine dieta cu mere ionatane
Cod: 0032

Furnica duce-n spate o mura si se crede in trasura[nu, chiar nu stiu de ce trebuia sa fac rima asta stupida. imi pare rau]
Cod:0033


O furnica duce-n spate o felie de pepene
Cod:0034

PS: si furnica de pe pepene are antene de metal, insa au fost adaugate dupa ce am facut pozele si de aceea nu sunt vizibile in imagine
Pret:4 ron bucata

Clame



O furnica duce-n spate o clama si jumatate, :D
Personaje vechi cu interpretari noi ;)
Iata-le:

miercuri, 3 iunie 2009

Marcile pe care le folosesc zilnic



Am primit ieri prima leapsa via blogging de la Andrei cu privire la mărcile ce imi fac viata mai usoara, dintii mai curati, vasele mai stralucitoare, parul mai matasos, traficul cu ratb o odisee muzicala, traficul pe internet ca o ploaie de vara =)) Acestea fiind zise iata reclama mea nemascata:


Leapsa merge mai departe la Sorin
 

blogger templates | Make Money Online